PRIMA PAGINA PRODUSE SERVICII CONTACT
Dispozitivele de desfasurat sunt accesorii potrivite pentru dispozitivele de ambalare.Ele previn desfasurarea spontana a curelei si deterioarea bobinei.In plus, dispozitivele de desfasurat faciliteaza manipularea pe parcursul lucrului si reduc riscul accidentelor de munca.In timpul lucrului cu dispozitive portabile mai grele.Varietatea dispozitivelor de desfasurat, frezelor pentru benzile de otel pot fi gasite in sectiunea accesorii auxiliare.
BO - 6PN
BO 6-PN
Dispozitiv de legare cu tensionare pneumatica.Dispozitivul este reglabil pentru benzi cu latimea de 13 - 20 mm si grosimea de 0,4 - 0,6 mm.Este conceput pentru operatiuni frecvente de legare.
FP-13, 16, 19 INCA
FP INCA
Dispozitiv de legare cu tensionare, stantare si taiere pneumatica.Conceput pt ambalarea obiectelor plate cu greutate mare si pentru operatiuni frecvente.INCA foloseste benzi cu latimea de 13, 16 sau 19 mm conform modificarlior.
FP-13, 16, 19
FP-16
Dispozitiv de legare cu tensionare, stantare si taiere pneumatica.Conceput pentru ambalarea obiectelor cu forma neregulata.Se foloseste pentru benzi cu latimea de 13 mm, 16 mm sau 19 mm conform modificarilor.
FP-19S, 25S, 32S
FP 32S
Dispozitiv de legare cu tensionare, stantare si taiere pneumatica.Este conceput pentru ambalarea pachetelor extrem de grele cu forma regulata sau neregulata.Legarea este realizata prin dubla capsare a benzii..Dispozitivul foloseste benzi cu latimea de 19 mm, 16 mm sau 32 mm conform modificarior.
Alege alta categorie de produse
Copyright 2006 - SC Tehnik Wood SRL